Konferenslunchmeny
Lunchen tillagas av säsongens råvaror som så långt som möjligt är närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier.
Konferenslunch
sep 2025 – jan 2026
Till lunchen serveras vatten, råkostsallad, mjukt bröd och smör. Efter maten serveras kaffe/te och hemgjord chokladtryffel.
Måndag
Fläsklägg med kryddig korv, potatisstomp med surkål, parmesan och senapssås
225 kr
Tisdag
Kalvfärsbiff med rostade betor, potatis- och pumpapuré och svampsås
225 kr
Onsdag
Kycklinglårfilé med smörad kycklingbuljong smaksatt med dragon, rostade jordärtskockor och broccoli
225 kr
Torsdag
Kikärtsbiff med svamp och soltorkad tomat serveras med potatis, konfiterad lök, råhyvlad blomkål och rödvinssås
225 kr
Fredag
Veckans fisk med rostad potatis, fänkål, picklad svamp, äpple, polkabetor och dill samt vitvinssås monterad med rom
och gräslök
225 kr
Våra andra menyer
Dagskonferensmeny
Lunch och möjligheter till för- och eftermiddagsfika.
Middag & festmeny
Välj bland förätter, huvudrätter och desserter.
Dryckesmeny
Något gott i glaset! Kombineras med annan meny.
Mingelmeny
Förgyll utställningen med vår fräscha och vällagad mat.
Smått & gott-meny
Något lätt före, under eller efter eventet.
Grab and go-meny
Ät när du vill – något lite lättare att förtära under mässan.