Middag & festmeny
Skapa en egen meny! Välj en förrätt, en varmrätt och en dessert. Middagsmenyn inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel – fest, bankett, samling, trivsel.
Middagsmeny
sep 2025 – jan 2026
Menyn gäller för hela ditt sällskap. Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink i skybar med vy över Uppsala. Menyvalet gäller för hela sällskapet (bortsett från ev. specialkost). Vid val av tre rätter ingår kaffe eller te. Mindre justeringar av menyn kan förekomma.
Förrätter
Varmrökt ankbröst med sojaglaze, kimchiemulsion,
picklade vindruvor och friterad lök
175 kr
Rotsellerifritters, Karl-Johan svampkräm, picklad svartrot,
jalapeño och gurka
165 kr
Tonfisktartar med mangosalsa, friterat rischips, kimchiemulsion och marconamandlar
195 kr
Oxtartar med konfiterad äggula, kapris, röd lök, tomatpulver,
pommes allumettes och emulsion på Havgus
175 kr
Varmrätter
Lammytterfilé med rostad spetskål, morotspuré med brynt smör och yoghurt, samt smörad rödvinssås smaksatt med salvia
375 kr
Flankstek med terrin på potatis och Västerbottensost, bakad tomat, bakad lök och karljohansvampsmör
335 kr
Gös med sötpotatis, jordärtskocka, picklad kålrot fylld med havguskräm samt citronvelouté och dillolja
355 kr
Arancini med kantareller, glaserad rödlök, rostad blomkål, krispig grönkål och parmesanvelouté
305 kr
Desserter
Madeleinekakor med körsbär, punsch, grädde och salta mandlar
125 kr
Päron- och vaniljpannacota med bovetecrumble
125 kr
Brownie med brynt smörkräm och vispad hallonpannacota
125 kr
Bakad vaniljkräm med mango, yuzu och kokos
305 kr
Våra andra menyer
Här kan du se våra härliga menyer för konferenser. Kombinera med något från dryckesmenyn.
Dagskonferensmeny
Lunch och möjligheter till för- och eftermiddagsfika.
Konferenslunchmeny
För konferens måndag till fredag, tillagat med säsongens råvaror.
Dryckesmeny
Något gott i glaset! Kombineras med annan meny.
Mingelmeny
Förgyll utställningen med vår fräscha och vällagad mat.
Smått & gott-meny
Något lätt före, under eller efter eventet.
Grab and go-meny
Ät när du vill – något lite lättare att förtära under mässan.